ЗАЕВ: Моите луѓе често одат по бизнисмени заедно со луѓе како Боки 13

Премиерот Зоран Заев на денешното судско рочиште со потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ Александар Николоски одговара на прашања од Николоски. Николоски го праша Заев дали е честа пракса неговите соработници да одат по бизнисмени заедно со луѓе како Боки 13? На ова прашање, Заев одговори дека се работи за честа пракса, додавајќи дека неговите луѓе постојано одат по бизнисмени заради вакви инвестиции.


извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838