(Видео) Maлечката Мишела oд Куманово: Пepам со ладна вода, ме бoли мешето од што сум гладна


Мирјана Зафировска од Куманово е премачена мајка и баба, таа веќе две децении живее во импровизирана куќарка..


Куќа која пред неколку месеци била опожарена, а таа живее во нејзините остатоци, во лоши услови и скоро без храна, заедно со својата внука Мишела, која за неа е мајка. Mишела пред камерата на Алфа кажува дека ја боли мешето од што е гладна но криела од својата мајка за да не се нервираа и таа.


29060043_2016680208590936_36926234558838