БАНКА ЗА ХРАНА -БИТОЛА: Подели храна за повеќе од 300 лица во Битола


Караванот 🚛 🚚 🚐 #СтоимеЗаедно - #WeStandTogether - #Qëndrojmësëbashku во Битола!!!!

Да се биде дел од оваа голема акција е голема привилегија но и одговорност.

Со голема сигурност и потврда укажуваме дека ова е една од најголемите акции што една граѓанска организација воопшто испланирала и реализирала на овие простори – подготовка и дистрибуција на1️⃣6️⃣2️⃣0️⃣ прехранбени пакети,6️⃣4️⃣8️⃣0️⃣ заштитни маски и 1️⃣6️⃣2️⃣0️⃣ дезифектанти до1️⃣6️⃣2️⃣0️⃣ семејства во 2️⃣0️⃣ општини во нашата држава.

Заедно против гладот и флрањето храна! 🇪🇺🇲🇰🇺🇸

#WeAreFEBA #FoodForAll #EUforYou #FoodBankMK

#SaveFood #ZeroHunger #НиеСмеФЕБА #ХранаЗАсите #ЕУзаТебе #БанкаЗаХранаМк #НулаГлад


29060043_2016680208590936_36926234558838