Внукот на Амди Бајрам добил порше за роденден, НО МОРА ДА ВЕТИ ВО ЏАМИЈА ДЕКА НЕМА ДА ВОЗИ БРЗО


Габриел Бајрам, син на Амди Бајрам на својот профил на Фејсбук му го честиташе роденденот на својот син. Тој му подарил порше, но му порача да се заколне во џамија дека нема да вози над 150 километри на час.

29060043_2016680208590936_36926234558838