Уpимe – Hoв cкaндал околу попиcoт: 16 пacoши и 4 лични кapти кaj 1 пoпишyвач


Се уште не стивнати реакциите по објавбета фотографија на која се гледа попишувач со 11 македонски пасоши на социјалните мрежи излезе нова уште пошокантна фотографија.


На неа возрасен човек со 16 пасоши и 4 македонски лични карти пред себе кој тврди дека има многу пасоши и македонски документи кои системот за попис не ги прима но најавува дека со “Господ напред” ќе продолжи и денеска.


Предходно директорот на Заводот за Статистика Апостол Симовски соочен со имиња на луѓе кои ги промовира ДУИ изјави дека ДЗС не ги ангажирала.


извор: infomax.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838