НЕДЕЛКОВСКИ: Васко Ковачевски ќе јаде долгогодишна затворска казна за „РЕКЕТ“ (ФОТО)


После многуте афери и скандали во РЕК Битола, Македонски Електрани, МЕПСО за нивното колабирање и официјално влегување во црната листата на загубари, граѓаните шпекулираат за тоа „кој“ и „колку“ ќе лежи.


Новинарот Неделковски сподели фотографија од Васко Ковачевски, неговиот коментар и повеќе фотографии погледнете во продолжение:


- Бидејки повеќе од јасно е дека Васко Ковачевски по смената на власта ќе јаде долгогодишна затворска казна заради рекет, логично е што вчера беше на ручек во Ла Тераца со Коле Штерјов од Советот на обвинители.


29060043_2016680208590936_36926234558838