(ВИДЕО) Нова лудост: Вози „цик цак“ во спротивна насока во Ѓорче Петров


„Тик Ток“ станува место на кое членовите се фалат кој ќе направи поголема глупост. Еден неодговорен возач вози во спртивната лента на булеварот во Ѓорче Петров и прави „цик цак“ додека останатите возила го одбегнуваат.

29060043_2016680208590936_36926234558838