ДУРЛОВСКИ: Да сопрат солзите на децата на неправедно осудените Македонци - ДОСТОИНСТВЕН ПРОТЕСТ


За што поскоро да сопрат солзите на децата на неправедно осудените Македонци...


Достоинствен протест на 29ти Мај, Сабота во 18:30 часот пред влада на Македонија.


29060043_2016680208590936_36926234558838