УДБА НАША СУДБА: Имаме центар кој ги следи ги задушивме организираа штрајк - АУДИО БОМБА


АУДИО - Член на ЦО на СДСМ: Правиме притисоци за да не се излегува на протестите против Царовска!


Нова аудио „бомба“ се појави на социјалните мрежи. Овојпат, член на СДСМ е снимен како се фали дека во партијата имаат сектор кој ги следи коментарите на родителите и како го задушиле штрајкот кој го организираше иницијативата „Учебници и настава мора да има“.


Станува збор за извесен Митко Караиванов од Општинскиот одбор во Босилово и тој се фали со задушување на штрајкот на родителите.


извор: лидер

29060043_2016680208590936_36926234558838