Денес од 18 часот пред Офицерскиот Дом во Битола ќе се одржи мирен протест


ДЕНЕС ЌЕ СЕ ОДРЖИ МИРЕН ПРОТЕСТ ОД 18:00 ЧАСОТ ПРЕД ОФИЦЕРСКИОТ ДОМ, СО ДВИЖЕЊЕ НИЗ ШИРОК СОКАК И ЗАВРШУВА ПРЕД ОСНОВНИОТ СУД ВО БИТОЛА КАДЕ ЌЕ СЕ ОДРЖИ ГОВОР ВО ЗНАК НА ПОДДРШКА НА ОСУДЕНИТЕ ВЕРНИЦИ И ОТЕЦОТ СТЕФАН ВО НИВНАТА ИСПРАВНОСТ И ПРАВИЧНОСТ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ВЕКОВНАТА ПРАВОСЛАВНА ТРАДИЦИЈА ЗА ВЕРСКИОТ ПРАЗНИК БОГОЈАВЛЕНИЕ (ВОДИЦИ 2021) ЦРКОВЕН ХРАМ СВ. НЕДЕЛА БИТОЛА!


ХРИСТОС ВОСКРЕСНА, НАВИСТИНА ВОСКРЕСНА - ХРИСТОС ПОМЕЃУ НАС


29060043_2016680208590936_36926234558838