ЛДП без СДСМ на следните локални избори!


Одлука да отпочнат конкретни разговори со политичките партии од Центарот, за предизборна коалиција за претстојните локални избори.

Време е за нова коалиција на Центарот, напиша Горан Милевски , претседател на ЛДП на социјалните мрежи.

Синоќа, извршниот одбор на ЛДП на седницата одржана со физичко присуство, запазувајќи ги сите протоколи за заштита од Ковид 19, донесе Одлука, да отпочнат конкретни разговори со политичките партии од Центарот, за предизборна коалиција за претстојните локални избори.

29060043_2016680208590936_36926234558838