БОЖИНОВСКИ: Над 2.500 Роми, гласачи живеат на една адреса по лична карта во БИТОЛА - КАРАОРМАН 111


Новинарот Зоран Божиновски цитираше службен податок за 2 500 Роми, „гласачи“ кои живеат на една иста адреса во Битола - Караорман бр. 111. Дали ова е подготовка за локалните избори во октомври и обид за полнење на гласачките кутии во Битола?


29060043_2016680208590936_36926234558838