ЛОЗАНОВСКА: И во Клиничката Болница во Битола набавувано било отпадно масло како мазут


Високото загадување во земјава се криело зад тони опасно гориво кое лажно се прикажувало како мазут. Него го користеле и државни институции. Станува збор за седум болници, ЈСП Скопје, Министерството за одбрана и Македонски железници.


На ова денес излезе со реакција и пратеничката Олга Лозановска за Клиничката Болница Битола:


29060043_2016680208590936_36926234558838