ФОТО I Возилото на „Брако“ кое го возеше Заев пропадна во фонтаната на плоштадот „Македонија“


Утрово пропадна камионче на комунална хигиена кое што го чистеше плоштадот Македонија. Возачот едвај е извлечен од превртеното возило.


Ова е уште еден инцидент на подната фонтана на плоштадот мк откако пред неколку години тука пропадна исто така камион на градските комунални служби.извор: slobodenpecat.mk

29060043_2016680208590936_36926234558838