МАГАЗАТА ВО ЦЕНТАРОТ НА БИТОЛА: Претворена во депонија (ФОТО)


Директорката на Завод и Музеј која се фали со заштита на споменици на културата, ја претвори во депонија Магазата во центарот на Битола. Дали директорката се навикна да работи само за високобуџетни проекти, па сосема ги запостави постојните објекти кои треба да бидат пример во градот и државата?

Ваша должност е да го штитите и она што некој друг го изградил и заштитил, а не да се занимавате со промоција на партиските, владинте и локалните функционери на партијата на власт.

На граѓаните не им помага вашето фотографирање со градоначалничката Наташа Петровска или и вие чекате да почне предизборната кампања за да исчистите.


29060043_2016680208590936_36926234558838