ФОТО ВЕСТ ОД БИТОЛА: За еко патроли и фејзбук активистите што се вдомија во РЕК Битола

Нема повеќе фејзбук активисти за чист воздух и еко патроли во Битола затоа што се вдомени во РЕК Битола и ја навикнаа прашината, не им смета повеќе. Фотографијата може да ја погледнете во продолжение:


29060043_2016680208590936_36926234558838