ВМРО ДПМНЕ Битола, организира средби со граѓани "Твој проблем - Твое барање"


Почитувани граѓани на Општина Битола,

Ве инфомираме дека од 20-28 Maj, од 18:00 до 20:00 часот, Општинскиот комитет на ВМРО ДПМНЕ Битола, организира средби со граѓани "Твој проблем - Твое барање". Денови за прием на граѓани од страна на стручните комисии во партиските простории. Ве покануваме сите да не посетите и да не информирате за своите проблеми кои ги имате од нефункционалните локални и државни институции. Стручните тимови при комисиите на општинскиот комитет ќе бидат на ваше располагање со цел решавање или иницирање на решение на вашите проблеми.

Општински комитет на ВМРО ДПМНЕ Битола


29060043_2016680208590936_36926234558838