(Видео) Пaникa вo нaceлбa Ѓopчe: Cилни иcтpeли ce cлyшaле вo тeкoт нa нoќтa, гpaѓaнитe зaгpижeниВчеравечер загрижени граѓани преку објави на социјалните мрежи прашуваа што се случува во населбата Ѓорче Петров по силните истрели кои се слушаа доцна во ноќта.


29060043_2016680208590936_36926234558838