175 нови заболени само денес, а се брза на избори

Официјално потврди и министерот за здравство Венко Филипче дрка бројката на денешни новозаболени од коронавирус е 175 лица.


Починаа 5 лица, а оздравени се 18 лица.


По вакви лоши статистики, политичарите од власта сакаат да одат на брзи избори на 5 Јули.


29060043_2016680208590936_36926234558838