Чулев: Нека е честит Денот на македонската полиција!

„Ова видео е посветено на сите полициски службеници, здравствени работници, припадници на армијата и на сите оние кои се во првите редови во справувањето со пандемијата од коронавирусот.

Ви благодариме за секоја минута и секој час поминат на вашите работни места. Неизмерно сме ви благодарни за сета посветеност и за сите жртви кои ги давате секојдневно во борбата против оваа пандемија. Сите заедно сплотени сме на само чекор од совладувањето на еден од поголемите предизвици со кои се соочило човештвото досега.

Нека е честит Денот на македонската полицијa!„ пишува Чулев на Фејсбук.

видеото може да го погледнете на следниот линк:

https://www.facebook.com/watch/?v=549327369110810
29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum