(ФОТО) Битолчани до Мила Царовска: ПОСЕТИ ГИ КОПАНКИ И ДЕТСКОТО ОДМОРАЛИШТЕ

Денес во посета на Битола се Мила Царовска и претседателот на младите од СДСМ Дарко Каевски. Битолчани ги пречекаа со свои пораки каде ги потсетуваат за нереализираните проекти за Копанки и детското одморалиште Пелистер, како и затворениот базен во училиштето Даме Груев.


83425208_113292373554260_678017133495032
29060043_2016680208590936_36926234558838

© 2020 Аналитикум / Analitikum