Револтиран граѓанин: Зошто полицијата не ги сопре скопјани, а не сопира да одиме на гробишта?

Ви го пренесуваме Фејсбук статусот на револтиран граѓанин во врска со денршната ситуација:


29060043_2016680208590936_36926234558838
  • Facebook

© 2020 Аналитикум / Analitikum